perjantai 24. toukokuuta 2013

Seepra karkasi kynsille

Inspiraation näihin kynsiin sain puhelimen kuoresta joka on zeebra kuosinen. 

Leimasin valkoset "viivat" m57:llä. Rimmelin valkoinen ranskalaiseen manikyyriin tarkoitettu lakka näytti ja tunnusti kovin pigmenttiseltä, joten ajattelin leimata sillä ekaa kertaa. 
Rimmelin ranskiks lakka ei toiminutkaan leimaamisessa niin hyvin miten toivoin ja ajattelin. Luulin, että zeebrakuosista tulisi tummempi ja peittävämpi mutta siitä tulikin vaalea ja hailahko leimatessa ;<  Onneksi peitti edes hiukan, eikä mennyt kokonaan fiaskoksi lakkaus :)


 Muut siis leimasin, mutta pikkurilliin lakkasin Tuhkimon lasikengällä, eli ihanaisella glitterillä :) ja somisteeki siihen vielä pari tarra strassia josta lopussa vielä juttua.



Lakat ja muut joita käytin:

+Alus-, päällyslakat

 Itse en ole aikoihin käyttnänyt strasseja jossa on valmiiksi liima tai tarra mikä nyt onkaan. Kerran käytin näitä viime viikolla, mutta aamulla kun heräsinn kaikki oli paidassa kiinni, eli ei kestänyt kovinkaan kauaa pelkällä valmiilla liimalla. Koklasin nyt uudelleen paremmin ja laitoin enemmän päällyslakkaa niin katsotaan miten kauan nyt pysyy :) Hyvin varmaan!




 Oliko kenen mieleen vai Ei ? :)
















7 kommenttia:

  1. todellaki oli mun mieleen! :D
    näistä tuli ihanat! ♥

    VastaaPoista
  2. Tykkään näistä seeprakynsistä tosi paljon! Sopii tosiaankin hyvin sun puhelimen kuorien kanssa. :D Ja tuo pikkurillin glitterlakka on niin upee, voisin haluta itellenikin tuon lakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että jotkut muukin tykkää :) Joo, sopii käyttää samaan aikaan kuorien kanssa näitä kynsiä :D! Niimpä ! Harmi, että niitä ei saateta enää myydä? Voitin sen arvonnasta :(

      Poista
    2. Niin, mullakin on sellanen käsitys, että tuota lakkaa ei enää ole myynnissä. Harmi. :(

      Poista
  3. Elisaa nää sun tekemät kynnet on niin upeita! Pakko nähä taas teitä kesällä!!<3 kerrohan terkkuja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooeehan Mintukkaa :P Kiitos sinulle ♥ JOOO pakkoo!! jepp, samoin :)!!

      Poista

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos