perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pupu kynnet

Pääsiäinen! Postaan ainakin kahdet pääsiäiseen liittyvät kynnet :) Ihanaa kun aurinko paistaa! jeii

   Ekaksi pupu kynnet! Nämä maalasin MiMaxin pienillä pensseleillä ja hammastikulla silmät.Sain inspistä meidän keittiönpöydällä olevasta kanasta (pisteet ja värin) ja myös Zigin pupu siirtokuvista :) mutta tietenkin tein erinlaiset, tottakai ;)!




 mm. Samettijauheet pääsevät kokeiluun pääsiäiskynsien aikaan :)




Hyvää ja aurinkoista Pääsiäistä kaikille !



9 kommenttia:

  1. onpa ihanat pääsiäiskynnet ja huii kuin hienot noi bannerin glitter kynnet on! :) ps haluisitko osallistuu mun blogin ekaan arvontaan? http://tanzankynnet.blogspot.fi/2013/03/ensimmainen-arvonta.html

    VastaaPoista
  2. haastoin blogisi! (: mariasilja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. http://zigiztyle.blogspot.fi/2013/03/pupuja-siella-pupuja-kynsilla.html Kannattais mainita et ees inspiraatio on tullu Zigin kynsistä, Suomen kynsiblogipiirit on kuitenki aika pienet. Ja nuo on iha selvästi samantyyliset. Inspiraation ottaminen toiselta on enemmän kuin suotavaa, mutta idean kopioiminen ilman edellisen tekijän mainintaa on rumaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, näin Zigin kynnet ja kauniit olivat :) Kummissakin on pupuja ja pisteitä. Mutta. Värit eivät kuitenkaan ole samat ja Zigi laittoi siirtokuvia. Minä taas tein ihan itse ne maalaamalla :) Minä en kopioinut Zigiltä, että oisin lakannut samat värit ja laittanut samat siirtokuvat.Käytin omaa mielikuvitusta ja tein OMANnäköiset pupu kynnet :) Voin toki laittaa loppuun että Inspistä sain Zigiltä :)!

      Poista
    2. ..Unohdin muuten laittaa sen kaikessa kiireessä :)

      Poista

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos