sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Miten hoidan kynteni?

Minulta on pyydelty postausta siitä miten hoidan kynteni ja pidän ne "kunnossa".  
 No siis.. Talvella kädet kuivuu jne ja kynnet tarvitsevat kosteutta joten niitä kannattaa rasvata ja käyttää erinlaisia öljyjä,balsameita jne. 

Minun kynnet ovat olleet aina melkeinpä aika vahvat. En ole koskaan purrut kynsiäni. Geeneissä periytyvää kynsiin liittyvää ei varmaan ole paljoa... Siskoillani kasvaa kanssa ihan hyvin kynnet ja äitilläni myös. 
 En syö juustoa, HYI.,.. (vois toki joskus opetella) juon maitoa, mutta parantamisen varaa olisi.. maitoa juon ehkä n. 1-2 lasia päivässä. joskus enemmän. Kalkkitapletteja joskus syön, mutta  taas olen ruvennut syömään niitä enemmän :).
  Kynteni eivät ole kellastuneet mistään kohdasta tai mitään sinne päin en ole huomannut. Jos joskus otan kuvia "ei luonnon valossa" eli kattolampun ja sellasen "tarkennus" lampun avulla niin kynnet/sormet näyttävät keltaisilta :( siksi haluan ottaa kuvat luonnon valossa niin näkyy parhaiten millainen lopputulos oikeasti on :)


Käytän viilauksessa lasiviilaa. Trindin!



 Aqualan L:llällä rasvaan käsiäni. (perusvoide)

 
 Käytin ennen aika Trind- painotteisia tuotteita kunnes kynsinauha ja koko kynnen balsamit olivat loppumaisillaan ja vaihdoin Nfy Oh::iin.. Ihanan tuoksuista ja kosteuttaa kynnen kauttuaaltaan (+ E-vitamiinia!) eli ei mitään nail- ja cuticle balsameita enää tarvita :) Käytän edelleen Trindin Nail Repairii mikä siis vahvistaa kynttä. Ja Mavalan Mavadermaa, nopeuttaa kynnen kasvua :) Tätäkään en ole muistanut oikein käyttää aina :/




Vasemman käden peukalon kynsi. YHYY, se lohkesi samoihin aikoihin kun pikkurillin kynsi :( Onneksi ei mennyt verille asti molenpikaan..!
 Itse olen aika tyytyväinen kynsieni pituuteen. lukuun ottamatta peukaloa ja pikkurilliä jotka ovat olleet yleensä pitkiä mutta nyt molemmat samoihin aikoihin lohkesivat, onneksi pikkurillin kynsi on edes vähän pitkä ;( Minusta on hassun näköistä jos katselen joittenkin blogeja ja siellä on kuvia kynsistä jossa jonkun sormen kynsi tosi pitkä ja muut ihan tyniä :D Jokainen tavallaan
 

Kuvia en muokkaa mitenkään photoshopilla, eli että "väärentäisin" kuvia ja niiden luonnolisuutta. Toki joskus jos on ollut huonompi valo saatan Picasassa korostaa vaaleita kohtia että näkisi lähinnä sen värin  mikä kynsillä on tai vastaavaa. Minun mielestä on typerää väärentää kuvia mm. photoshopilla niin että taidoilla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. Jos lakkauksessa on esim. pieni ilma kupla sen saatan (jos jaksan..:D) retursoida pois. Isompia retursointi juttuja en tee enkä haluakkaan tehdä. 
Pyrin siihen  että kynnet näyttävät kuvissa väriltään ja muutenkin  samoilta kun luonnossakin :)


Tästä tulikin aika pitkä postaus ja laittakaa muitakin ehdotuksia esim. jostain tutoreleista ? :)

♥. Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos