perjantai 21. joulukuuta 2012

Tonttulakkeilua ja arvonta voittoja

Niin siis... Voitin yhdessä blogissa vähän  pienemmän arvonta palkinnon mutta kummiskin hyvän! Nyt ei siis tarvitse lähetä tilailemaan enää tähti strasseja tai jouluisa kuusi siirtokuvia!

 Äsken äiti toi minulle mysteeri paketin Mimaxilta, ekaksi ajattelin vain että enhän mä edes ole tilannut mitään tai sähkäriinkään tullut mitään erityistä. 

Paketista paljastui silti uudet pensselit jotka olin voittanut joulukalenteri arvonnasta! Jee, nyt sain uudet hyvä kuntoiset pensselit!
 Kaksi arvonta voittoa kahdessa päivässä ? joo, kelpaa mulle...:D ( pst. tollane blogin arvonta voitto on tässä syys ja joulukuuhun niin toinen ja toi Mimax kolmas!)




Nyt itse asiaan! Tehtailin keskiviikon illalla tonttulakki kynnet! Punainen kiemura tontun lakki ja strassi. Simppeliä mutta kivaa :)






 
    Hyvää joulua kaikille ja hyvää uutta-vuotta! Ennen joulua eli 24pv lupaan tuottaa edes jonkinlaisen postauksen. :)♥

Xoxo♥

3 kommenttia:

  1. Miten blogiin saa noi kalat?????? :oo

    VastaaPoista
  2. Laitat sinnen missä voi muokata sitä etusivuu ja sit sieltä mistä voit vaik valita et tuleeko lukijat etusivulle, niin sieltä laitat et enemmmän ja sit siellä on sellane fish joku juttu missä on kaloja (siis toi sama kala juttu) ja painat sitte lisää... sori en osannu yhtään selittää tota ..:D toivottavasti ees vähän tuli ymmärretyksi jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *Siis sinne missä voit vaihella niitä gadgetteja jos oikein muistan miten kirjotetaan ;D

      Poista

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos