tiistai 12. helmikuuta 2013

yhteistyökumppani

Heippa.

 Blogillani on uusi yhteistyökumppani nimittäin MiMax!
Selvennykseksi joillekkin jos joku ei tiedä mistä on kyse..  MiMax on suomalainen verkkokauppa joka on erikoistunut kynsiin. Kun menet heidän verkkokauppaan,  silmään pistää varmaankin todella laaja ja monipuolinen valikoima paljon lakkoja, kynsitarvikkeita / koristeita,   ja myös lisäksi tarjolla on  muita kosmetiikka tuotteita.
  Olen tilannut itse MiMax:ilta kolme (3) kertaa, ja uskon että tulevaisuudessa tilaan varmasti myös. Olen ollut itse ainakin todella tyytyväinen palveluihin.Asiakas palvelu on loistavaa, paketit saapuvat n.3 pv päästä (eli nopeat toimitukset), posti kulut eivät maksa paljoakaan, turvallista ja tuotteet eivät ole kalliita. 

  Jos sinulla on jotain sellaista mitä tarvitset, tai haluat tutustua MiMaxin valikoimaan, mene blogin etusivulle ja paina MiMax:in logoa niin pääset suoraan Mimaxin sivuille! :)

Hyviä shoppailu hetkiä!


  Oikeassa yläkulmassa on MiMaxin logo. Kun painat siitä pääset suoraan kätsysti MiMaxin verkkokauppaan etsimään tuotteitasi ja tilamaan :)!
Muistakaa, että joka kuukausi MiMaxilla on eri tarjous ja helmikuun tarjous on kaikki China Glazen mangeettilakat  -30% !!!

Jos tulee jotain kysymyksiä MiMaxista niin kysykää tähän kommentti boksiin ihan vapaasti :)



♥Elisa

2 kommenttia:

  1. kiva blogi! osaat tehä hyvin kynsii! :)
    liityin lukiaks ja jos haluut ni liity mulle takas? ;)

    http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) tervetuloa vaan lukiaksi blogiini! liityin :)

    VastaaPoista

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos