torstai 11. huhtikuuta 2013

Oumaxeja ja pensseleitä

Haha, aluksi sanon, että ihmettelin miksi mitään kommenttia eikä katsojaa ollut tullut tähän postaukseen ja selasin alaspäin kunnes huomasin että en ollut edes julkaissut tätä pari päivää sitten :D mutta nyt itse asiaan!!

 Esittelen teille uutuuteni: Oumaxin akryylimaalit ja pensselit! Vihdoin tuli Oumaxin akryylimaalit tilattua ja uudet ihanaiset pensselit Adeninasta! Ensinmäiseksi pitää sanoa, että nopea toimitus! Yksi päivä, niin olivat jo postilaatikossa odottamassa! Sain molemmat synttäri lahjaksi  siis

YouTubesta löytyy vaikka mitä akryylimaalejen hyödyntämiseen ohjeita mm. One Stroke kukkien tekemiseen, joita tulen kokeilemaan, näyttää ainakin helpolta, mutta ainahan se voi vain näyttää helpolta...:)



Vaaleanpunaiset päät ♥




Mukana on yksi pienipäinen dotting tool, viuhka(sopeutuu hyvin mm. ylimenneiden glittereiden poistoon),vinopäisiä-,pientä ja tarkkaa jälkeä saa tehtyä näillä pensseleillä. Siveltimiä on 12kpl. IIhana, pääsen tekemään pikkutarkkaa jälkeä ihanaisilla pensseleillä, kun vanhat MiMaxin pensselit on jo vähän kulahtaneet ja ei ne ole niiin pienipäisiä, kuin tässä pakkauksessa olevat pienet ja ohkaiset pensselit :)

Pensseleiden jälkeen siirrytään maaleihin :)





Oumaxin akryylimaalit siis . Näitä on 12kpl  ja 12ml eli 12 eri väriä(Musta,tummansininen,tummanvihreä,vihreä,keltainen,valkoinen,"todella" vaaleanpunainen,punainen,violettipinkki,luumu,hopea/harmaa,kultainen JA voithan sekoitella värejä siksi miksi haluat :)


 Maalit ja pensselit on Adeninasta 





Myös lisää kehuja Adenina verkkokaupasta, nimittäin oli vielä käsin kirjotettu viesti kirjeessä :) ja extra juttujakin! Minulla ei olekkaan ollu tälläsiä ollu ennen :o testailuun siis :) ja lopuksi vielä pinkkiä samettijauhetta, joista myös pitäisi tehdä postaus jossain vaihteessa...








4 kommenttia:

  1. Tilasin blogiasi sponssaavasta Mimaxista yks päivä kaikenlaisia kynsijuttuja ja suosittelen! (:


    / http://jullenmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Itsekkin pitäisi tilata jostain akryylimaaleja. :D
    Sullakin tosi kiva blogi ja liityinkin lukijaksi. Teet tosi mahtavia lakkauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinmpä, kannattaa! :) toosi hyviä&kivoja maalata :)

      Kiitti paljon:)

      Poista

Parasta on kommentit, varsinkin rakentavat ja muut ihanaiset ♥ Kiitos